Cégünk története

A Völgyzugoly Városrendezési Iroda 1997-ben alakult. Az iroda kezdetben - önálló tervezőként, illetve társtervezőként - főként Budapest kerületeiben dolgozott, később a vidéki önkormányzatok számára sokrétű szolgáltatást nyújtó Benedek Kft. állandó tervező partnereként működött.

Ezt követően 2005-ben megalakult a Völgyzugoly Műhely Területfejlesztő és Tervező Kft. A cég fő profilja kezdetektől a településtervezés, megbízóink jelentős része vidéki önkormányzat.

Az évtized második felében az iroda szolgáltatási köre jelentősen kibővült: egy innovációs pályázat keretében végzett kutatáson kidolgoztuk a több településre készített mikrotérségi tervezés módszertanát, majd bekapcsolódtunk a megindult városrehabilitációs munkákba, településfejlesztés területén.

Az elmúlt évek során a tervezés és a fejlesztés azonos súllyal szerepelt feladataink között. Napjainkra az iroda  kb. 14 fő állandó munkatárssal dolgozik. Jellemzően az Agglomerációból és a Balaton környékéről kapunk megbízást, de korábbi tervezési munkáink folytatásaként jelen vagyunk Baranyában, Zalában, Somogyban, Békésben, Nógrádban, Bács-Kiskun megyében is. Megbízóink között önkormányzatok, vállalkozók egyaránt megtalálhatók.